Politika privatnosti Poliklinike Antamedica

Poliklinika Antamedica (“Antamedica”) upravlja različitim web stranicama, uključujući Antamedica.com, skolaultrazvuka.com i druge. Politika privatnosti Poliklinike Antamedica je da poštuje vašu privatnost u vezi sa bilo kojim informacijama koje možemo prikupiti dok koristite naše usluge.

Politika privatnosti

Antamedica veoma ozbiljno shvata vašu privatnost. Ova izjava o politici privatnosti objašnjava koje vrste ličnih podataka prikupljamo o vama i kako koristimo, otkrivamo i štitimo te podatke, kao i vašu mogućnost da kontrolišete određene njihove upotrebe.

Šta su lični podaci?

Lični podaci znače bilo koje informacije koje se odnose na identifikovanu ili identifikovati moguću fizičku osobu. To uključuje – ali nije ograničeno na – na primer, vaše ime, telefonski broj, adresu i e-mail adresu.

Koje lične podatke prikupljamo?

Prikupljamo lične podatke o vama iz različitih izvora, kao što su:

Lični podaci koje nam pružate prilikom korišćenja naših usluga. Na primer, kada se prijavite da primite naš bilten, kreirate nalog ili kada kupite uslugu od nas. Ova vrsta informacija može uključivati vaše ime, e-mail adresu, korisničko ime, telefonski broj, godine, datum rođenja, pol, korisnički generisan sadržaj, post i drugi sadržaj koji dostavljate na naš veb sajt i bilo koje druge informacije koje dobrovoljno pružate nama.Kada kreirate Antamedica nalog, možemo koristiti kolačiće i druge signale, uključujući informacije dobijene od trećih strana, da povežemo naloge i/ili uređaje sa vama.

Informacije koje prikupljamo iz vašeg korišćenja našeg veb sajta

Možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije da prikupljamo informacije kada posetite naše veb sajtove, koristite naše online usluge i interagujete sa našim online oglasima. Ova vrsta informacija može uključivati vašu vrstu pretraživača ili uređaja, detalje veb stranica koje ste pregledali, linkove na koje ste kliknuli, vašu IP adresu, sajtove na koje ste kliknuli pre dolaska na naše veb sajtove i bilo koje druge informacije koje izaberete da podelite

Informacije koje prikupljamo iz drugih izvora

Možemo prikupljati informacije iz drugih izvora kao što su javne baze podataka i marketinške kompanije. Ova vrsta informacija može uključivati vaše ime, poštansku adresu, telefonski broj, e-mail adresu, informacije o domaćinstvu, potrošačke i tržišne istraživačke podatke.

U koje svrhe koristimo vaše lične podatke?

Vaše podatke koristimo da bismo vam pružili usluge ili proizvode koje tražite, uključujući:

– Pružanje usluga i proizvoda koje ste zatražili od nas
– Slanje redovnih obaveštenja o novostima, sadržaju, posebnim ponudama i oglasima koji bi mogli biti od interesa za vas
– Kontaktiranje kada je to potrebno za pružanje naših usluga
– Informisanje o promenama naših usluga
– Slanje faktura za naše usluge i proizvode
– Uspostavljanje saradnje sa poslovnim partnerima na obostranu korist
– Rešavanje pitanja u vezi sa našim uslugama
– Poboljšanje vašeg iskustva na našim web stranicama
– Istraživanje i analizu naših korisnika i upotrebe naših proizvoda i usluga kako bismo razumeli vaše i tržišne potrebe, unapredili naše proizvode i usluge, razvili nove proizvode i usluge i unapredili naše poslovanje
– Personalizacija sadržaja ili oglasa koje vidite na našim web stranicama i drugim platformama
– Čuvanje vaših preferencija za buduće interakcije i komunikacije sa nama
– Kreiranje izveštaja o analizi za interne i eksterne potrebe

Možemo deliti vaše podatke ako je to neophodno za pružanje usluga dostupnih na našoj platformi, na primer tokom procesa online plaćanja, pri čemu će treća strana obraditi vaše podatke u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Takođe možemo deliti vaše podatke:

– Ako smo zakonski obavezni da to učinimo (na primer, u slučaju pravnih postupaka ili za potrebe otkrivanja i prevencije prevara i drugih nezakonitih aktivnosti).

– Kada verujemo da je to neophodno za zaštitu naših prava, prava drugih, vašu sigurnost ili sigurnost drugih.

– Ako prodamo našu kompaniju ili deo naše kompanije, vaši lični podaci mogu biti preneti novom vlasniku. U tom slučaju, novi vlasnik će biti obavezan da se pridržava odredbi ove Politike privatnosti.

Zaštita vaših podataka

Prikupljanje, korišćenje i otkrivanje vaših podataka obezbeđuju se tehnološkim i organizacionim sigurnosnim merama sa ciljem zaštite vaših podataka od gubitka, zloupotrebe, neovlašćenog pristupa, izmene ili otkrivanja. Ove mere se stišću unapređuju u skladu sa tehnološkim razvojem. Nećemo zadržavati vaše lične podatke duže nego što je neophodno za svrhe za koje su prikupljeni, osim ako to zahtevaju zakonske obaveze, poslovne potrebe ili pravni postupci.

Vaša prava

Prema zakonodavstvu o zaštiti podataka, vi (subjekt podataka) imate pravo da od Antamedice (kontrolora) zatražite potvrdu da li se vaši lični podaci obrađuju, pristup ličnim podacima, zahtevate kopiju vaših podataka, zahtevate ispravku vaših podataka, zahtevate brisanje vaših podataka, uložite prigovor na obradu vaših podataka od strane Antamedice, kao i pravo da uložite pritužbu nadležnom organu za zaštitu podataka.
Da biste ostvarili ova prava, možete nas kontaktirati na [email protected].

Korišćenje naših web stranica od strane maloletnih osoba

Naše web stranice nisu namenjene za upotrebu od strane maloletnih osoba i mi ne prikupljamo namerno informacije od maloletnih osoba. Ako saznamo da smo prikupili informacije od maloletne osobe, odmah ćemo te informacije obrisati sa naših sistema.

Promene ove politike privatnosti

Iako su promene u ovoj Politici privatnosti retke, Antamedica zadržava pravo da je promeni u bilo kom trenutku i bez prethodne najave. Ako napravimo materijalne promene, obavestićemo vas putem e-maila ili objavljivanjem obaveštenja na našoj web stranici. Vaša dalja upotreba naših web stranica nakon bilo kakvih izmena smatraće se vašim prihvatanjem tih izmena.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, načinu na koji Antamedica obrađuje vaše lične podatke ili želite da ostvarite neko od svojih prava, možete nas kontaktirati na [email protected] ili pisanim putem na Poliklinika Antamedica, Nebojšina 30, Beograd 11000, Republika Srbija.