Medicinske usluge vrhunskog kvaliteta
011/344-1515   065/344-1515
8 do 20h (radnim danima)

O NAMA

Medicinskе uslugе vrhunskog kvaliteta, možete dobiti u srcu Beograda na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. U prijatnom ambijentu Antamedice dočekaće Vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje, potpuno posvećeno Vama.

Antamedica koristi najsavremeniju opremu visokih tehnoloških mogućnosti koja omogućava svojim pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju.

Osnovna odlika našeg rada je timski rad. Brzo i precizno postavljanje dijagnoze i uspostavljanje optimalne terapije postiže se konsultacijama sa stručnjacima svih oblasti medicine.

Antamedica sarađuje sa renomiranim domaćim i inostranim medicinskim ustanovama i lekarima, u cilju obezbeđivanja najboljih uslova lečenja naših pacijenata.

Da bi smo Vam približili medicinske usluge vrhunskog kvaliteta u Antamedici možete se priključiti specijalnim programima i akcijama koji odgovaraju Vašim potrebama.

MISIJA
“ DOSTUPNOST KVALITETNE i KOMPLETNE MEDICINSKE USLUGE UZ STALNO UNAPREĐENJE KVALITETA RADA, PRAĆENJE NAJSAVREMENIJIH MEDICINSKIH DOKTRINA i USAVRŠAVANJE ZAPOSLENIH SA CILJEM DA SE PRUŽI MAKSIMUM U PREVENCIJI i SANIRANJU OBOLJENJA NA DOBROBIT NAŠIH PACIJENATA ”
STRATEŠKI CILJEVI
– Pružanje visoko kvalitetne, profesionalne, blagovremene i kompletne medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene najsavremenije terapije u skladu sa savremenim medicinskim dostignućima (neinvazivna i invazivna dijagnostika, konzervativno i hirurško lečenje, nega, preventivni pregledi i screening pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti)
– Dostupnost pacijentima (dostupnost nasih usluga u ordinaciji i u kućnim uslovima, putem telefona i interneta, kao i pristupačne cene)
– Pokretanje i podržavanje aktivnosti u cilju promovisanja prevencije, ranog otkrivanja bolesti i edukacije stanovništva
– Preuzimanje i podrška aktivnostima sa ciljem podizanja zdravstvene prosvećenosti sugrađana
– Kontinuirano usavršavanje i edukacija našeg osoblja, kao i uspostavljanje saradnje sa eminentnim stručnjacima i institucijama u cilju pružanja što kvalitetnije i kompletnije medicinske usluge
– Praćenje trendove u medicini, opremi i veštinama, te njihovo uvođenje u naš rad
– Poštovanje želja i zahteva pacijenata, ali samo ako su u skladu sa pravilima struke
– Dugoročna trajnost i zadovoljstvo pacijenata
VIZIJA
– Naša VIZIJA je da zahvaljujući ukazanom poverenju i nesebičnom zalaganju svih zaposlenih napredujemo dok ne postanemo ustanova u kojoj će te moći da dobijete sve vrste usluga.
– Ne pristajemo na kompromise u terapiji i ne nudimo polovična rješenja.
– Garantujemo vrhunski kvalitet materijala, opreme i postupaka.
– Terapiju zasnivamo na timskom pristupu.
– Volimo to što radimo, a naše znanje, stručnost i iskustvo u službi su naših pacijenata.