O nama

U prijatnom ambijentu Antamedice dočekaće Vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje, potpuno posvećeno Vama.

Antamedica koristi najsavremeniju opremu visokih tehnoloških mogućnosti koja omogućava svojim pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju.

Osnovna odlika našeg rada je timski rad.

Brzo i precizno postavljanje dijagnoze i uspostavljanje optimalne terapije postiže se konsultacijama sa stručnjacima svih oblasti medicine.

Poliklinika Antamedica sarađuje sa renomiranim domaćim i inostranim medicinskim ustanovama i lekarima, u cilju obezbeđivanja najboljih uslova lečenja naših pacijenata.

Da bi smo Vam približili medicinske usluge vrhunskog kvaliteta u Antamedici se možete  priključiti specijalnim programima i akcijama koji odgovaraju Vašim potrebama.

Specijalistički pregledi specijaliste interne medicine, kardiologa, pulmologa, gastroenterologa i hepatologa, endokrinologa, hematologa, imunologa, reumatologa, ginekologa, urologa, neurologa, psihijatra, psihologa, psihoterapeuta, logopeda, defektologa – na raspolaganju su vam radnim danima od 8 do 20h.

Zakazivanje pregleda 011/344-1515 i 065/344-1515

MISIJA

Dostupnost kvalitetne i kompletne medicinske usluge uz stalno unapređenje kvaliteta rada, praćenje najsavremenijih medicinskih doktrina i usavršavanje zaposlenih sa ciljem da se pruži maksimum u prevenciji i saniranju oboljenja na dobrobit naših pacijenata.

STRATEŠKI CILJEVI

 • Pokretanje i podržavanje aktivnosti u cilju promovisanja prevencije, ranog otkrivanja bolesti i edukacije stanovništva

 • Kontinuirano usavršavanje i edukacija našeg osoblja, kao i uspostavljanje saradnje sa eminentnim stručnjacima i institucijama u cilju pružanja što kvalitetnije i kompletnije medicinske usluge

 • Praćenje trendove u medicini, opremi i veštinama, te njihovo uvođenje u naš rad

 • Poštovanje želja i zahteva pacijenata, ali samo ako su u skladu sa pravilima struke

 • Dugoročna trajnost i zadovoljstvo pacijenata

 • Pružanje visoko kvalitetne, profesionalne, blagovremene i kompletne medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene najsavremenije terapije u skladu sa savremenim medicinskim dostignućima (neinvazivna i invazivna dijagnostika, konzervativno i hirurško lečenje, nega, preventivni pregledi i screening pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti)

 • Dostupnost pacijentima (dostupnost nasih usluga u ordinaciji i u kućnim uslovima, putem telefona i interneta, kao i pristupačne cene)

 • Preuzimanje i podrška aktivnostima sa ciljem podizanja zdravstvene prosvećenosti sugrađana

VIZIJA

Naša VIZIJA je da zahvaljujući ukazanom poverenju i nesebičnom zalaganju svih zaposlenih,  konstantno napredujemo i omogućavamo da najsavremenije medicinske usluge postanu dostupne pacijentima.
 • Ne pristajemo na kompromise u terapiji i ne nudimo polovična rešenja.

 • Garantujemo vrhunski kvalitet materijala, opreme i postupaka.

 • Volimo to što radimo, a naše znanje, stručnost i iskustvo u službi su naših pacijenata.

 • Terapiju zasnivamo na timskom pristupu, prateći najsavremenije preporuke i trendove u lečenju.